Overfør gæs flyver fra nordlige ynglepladser i det sene efterår og tage ophold på Sepulveda Basin, Pierce College og Chatsworth og Encino reservoirer. Så i foråret, de vender tilbage nord.

Både mor og far omsorg for de unge, som er udklækket i foråret og sensommeren. Efter et højt proteinindhold kost insekter, de er stærke nok af efteråret for at gøre turen syd med deres forældre.

Canada gæs græsning i græsklædte felter er en tegn på vinter i San Fernando Valley.

Hvide kinder og en 'hage rem' skelne Canada Goose fra andre gæs. En gennemsnitlig fugl vejer 8 til 10 pounds, er 35 til 37 inches lang og har en 50 tommer vingefang. Gæssene mate for livet, der kan overstige 30 år for dem i fangenskab, men er generelt meget kortere i naturen.

De spiser små spirende planter, græs, korn, majs og insekter. Og de er bytte for prærieulve, Bobcats og ulve.

Mens antallet af Canada gæs er svindende i området, titusinder af gæs har overskredet parker og damme i Pacific Northwest, Midtvesten og New England, siger dyreliv observatører.

Mange af disse fugle ikke længere migrere, fordi beboerne har der været fodre dem længe nok til at forstyrre deres etablerede rutiner.

Sidste år fugl tællere optalt kun 750.

Valley Goose amatørornitologer entusiastisk afventer fuglenes årlige ankomst. Siden 1994 har Pierce College vært for en gås tur, der tilbyder en tæt op visning af Canada gæs lolling på campus græsplæner og svømning i damme.

Canada gæs gøre deres vej her via Stillehavet flyverute, en migration korridor 30 til 50 miles bred, der tager fuglene i floddale og kystnære vådområder.

Kvinder Canada Goose Montebello Parka Rød På Tilbud

Godt for Goose

Så mange som Kvinder Canada Goose Montebello Parka Rød På Tilbud 3.500 gæs har tilbragt vinteren i dalen. Som udviklingen har slugt marker og vandløb, men antallet af gæs optalt i dalen er faldet. I 1992 var tallet 1700, i henhold til San Fernando Valley Audubon Society.